De instructeurs

Bij Rijschool Alexander werken professionele en ervaren instructeurs. Zij coachen en leren jou autorijden op een prettige en veilige manier. Samen op weg naar het praktijkexamen voor jouw "roze creditkaart" / het rijbewijs. Wij begrijpen dat iedere leerling anders is en daarom bieden wij persoonlijke aandacht en begeleiding op jouw eigen tempo. Zo kun je bij Rijschool Alexander op een ontspannen manier leren rijden en zelfvertrouwen opbouwen achter het stuur. Wij geloven dat dit de beste manier is om je rijbewijs te behalen en om je goed voor te bereiden voor het verkeer van vandaag de dag. Ons team van instructeurs staat klaar om je te helpen bij alle stappen van het leerproces, van de eerste rijles tot en met het behalen van het rijbewijs.

Renske

Renske

Hoi, Ik ben Renske, getrouwd, heb twee kinderen en woon al vele jaren in Driebergen.

Autorijden vind ik superleuk! Dit is iets wat ik ook zeker hoop over te brengen aan jou. Structuur is voor mij belangrijk waarbij ik je stap voor stap leer autorijden via de RIS-methode (Rijopleiding In Stappen).

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Rijschool Alexander waar ik het goed naar mijn zin heb met fijne collega’s. Een goed team waarbij we elkaar helpen waar nodig is en elkaar ook regelmatig zien voor overleg en gezelligheid.

Leren autorijden is serieus en hard werken. Wees niet ongerust: ruimte voor lol en gezelligheid is er zeker ook! We zitten per slot van rekening heel wat uren met elkaar in de auto.

Wat het leuke aan mijn werk maakt, is dat jullie allemaal verschillend zijn met diverse karakters: de één vindt het best spannend, de ander durft zich wat makkelijker in het diepe te gooien en weer iemand anders wil alles graag helemaal snappen… Ieder leert in z’n eigen tempo waarbij je vergissingen mag maken. Samen zorgen we dat het wel veilig blijft in het verkeer!

Het is belangrijk dat er ‘een klik’ is zodat de sfeer in de auto goed is en ‘leren autorijden’ leuk en uitdagend is zodat we op een plezierige manier werken naar jouw doel: Je rijbewijs halen. Een bijzondere mijlpaal in je leven!

Hoi, mijn naam is Jasper Kruijsse, 45 jaar jong en ruim 10 jaar instructeur voor de auto (categorie B).

Samen met mijn vriendin en dochter van 9 woon ik in Nieuwegein. Ik ben opgegroeid in Driebergen en heb daar tot en met mijn 22ste gewoond. De omgeving is dus voor mij altijd een ’thuiswedstrijd’.

Met inmiddels ruim 20 jaar ‘ervaring’ in het verkeer, waarvan 10 jaar ook op de motor ben ik van mening dat ik onze leerlingen goed wegwijs kan maken in het hedendaagse tòch wel drukkere verkeersbeeld.

In de afgelopen 10-15 jaar is er toch het nodige veranderd qua ontwikkeling op het gebied van zowel het aantal weggebruikers, diversiteit van het soort voertuigen (elektrische fiets, auto, speed pedelec, step en al wat nog meer) als ook het gedrag van de weggebruikers zèlf.

Met de juiste doses kennis, enthousiasme, vriendelijkheid èn geduld begeleid ik je op weg naar je rijbewijs in het vóór jou best passende tempo met eigenlijk altijd wel een achtergrond muziekje aan in de auto (of jouw eigen playlist mits aan te sluiten)

Jasper

Jasper

Reynoud

Reynoud

Hi! Mijn naam is Reynoud.

Ik heb een tijdje voor de klas gestaan op een basisschool en heb daarna enige jaren gewerkt in de standbouw als projectmanager. En nu werk ik alweer geruime tijd en met heel veel plezier als rijinstructeur!

Lesgeven vind ik één van de leukste dingen om te doen; de ontwikkeling die iemand doormaakt en het plezier die daarmee gepaard gaat is prachtig! Ik schep enorm veel plezier in het hele proces van begin tot eind; van het moment dat iemand bij mij instapt tot aan het rijexamen. Vaak stapt de leerling met de nodige spanning in die ik tracht om te zetten in óntspanning zodat je met plezier en op je eigen tempo je rijopleiding doorloopt. Autorijden is gewoon leuk en je rijbewijs halen is geweldig! En ik ben iedere keer weer net zo trots als de leerling zelf wanneer het geluk van zijn/haar gezicht afstraalt bij de felicitaties van de examinator en dankbaar voor alle berichten die ik krijg vele maanden erna!

Hoi, ik ben Constantijn.
Mijn drive is om samen met jou veilig en zelfstandig naar je rijbewijs te werken.
Door hard te werken en je goed voor te bereiden, wordt autorijden steeds leuker en makkelijker.

Constantijn

Constantijn

Harald

Harald

Hoi, ik ben Harald de Groot.

Tijdens mijn rijlessen gaan we serieus aan de slag, maar het mag ook leuk zijn. Leren door te doen is de beste manier om te leren rijden. Veiligheid staat voorop en we gaan veel praktijkervaring opdoen.

Ik gebruik mijn (militaire) ervaring en diverse coachingsopleidingen om jou op een persoonlijke, professionele en veilige manier te leren rijden en je te helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het overwinnen van eventuele angst voor het rijden. En -ook belangrijk- we kunnen ook samen lachen tijdens de lessen! Klinkt goed? Laten we dan aan de slag gaan met jouw rijlessen.

Mijn naam is Willem.

Wat ik het leuke aan dit vak vind is de interactie met elke leerling. Iedereen is anders en ik kijk daardoor altijd naar de persoon wat het beste aansluit. Vergissingen maken mag want iedereen maakt wel eens fouten en tenslotte leer je daarvan.

Met mijn levenservaring creëer ik rust en heb ik veel geduld. Kwaliteit, positiviteit, humor en plezier zijn voor mij belangrijke aspecten die leiden tot de beste prestatie.

Willem

Fred

Fred

Hoi, ik ben Fred Friskorn.
Geboren in Amsterdam en partime werkzaam bij Rijschool Alexander waar ik de rijopleiding B en BE verzorg.
Dit doe ik met veel passie en aandacht voor de leerling.

Hoi, mijn naam is Alexander Kruijsse, ja inderdaad de broer van Jasper.

Sinds 2011 ben ik instructeur voor de auto en motor. In 2013 ben ik mijn eigen rijschool gestart en na 1,5 jaar kwam Jasper mij helpen, omdat de rijschool groeide. Inmiddels zijn we honderden geslaagde leerlingen en vele jaren verder en is ons team gegroeid.

Met veel passie en enthousiasme geef ik dus al jaren les en blijft het telkens weer erg leuk om de glimlach van een geslaagde leerling te zien. Ons gezamenlijk doel is jouw rijbewijs. Samen met mijn 8 collega’s leveren we kwaliteit en maatwerk, elke leerling is uniek en jij dus ook. Welkom bij Team Rijschool Alexander.

Alexander

Alexander