Theorie

Alle theorie onderdelen / boeken gelden voor de auto, categorie B.

Het is raadzaam om zo spoedig mogelijk je theorie-examen te halen.

 

Alles wat je hebt geleerd kun je direct in de praktijk gebruiken waardoor je de verschillende verkeerssituaties beter en sneller herkent. Het kan het aantal lessen dat je nodigt hebt verminderen. Uiteindelijk maak je het jezelf dus makkelijker. Het is echter niet verplicht om in het bezit te zijn van een theoriecertificaat voor de eerste praktijkles.

Theorie compleet € 72,50

Dit pakket bestaat uit het theorieboek inclusief 15 uur internet examentraining. Je thuis goed voorbereiden op je CBR theorie-examen doe je met dit professionele alles in 1 pakket.

Leuk om te krijgen, leuk om te geven.
Mededeling inzake coronavirus

Zoals gemeld in de persconferentie van woensdag 6 mei mogen ‘we’ gelukkig vanaf maandag 11 mei weer rijles gaan geven! Ondanks dat rijles geven onder de categorie “contactberoepen’ valt, zijn wij blijkbaar niet verplicht tot het dragen van ‘neus-mondkapjes en/of handschoenen’. Uiteraard mag elke leerkling zelf de keuze maken om een mondkapje te dragen tijdens de les.

Voorafgaand aan de rijles stellen wij 2 controlevragen:

1. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of klachten van benauwdheid?

Wees eerlijk tegenover jezelf, maar ook tegenover ons, i.v.m. mogelijk besmettingsgevaar. Bij twijfel annuleer de les graag op tijd. Mochten wij twijfel hebben tijdens de les dan breken deze af en dan wordt de les in rekening gebracht.

Met vriendelijke groet,
Team Rijschool Alexander
+