Theorie

Alle theorie onderdelen / boeken gelden voor de auto, categorie B.

Het is raadzaam om zo spoedig mogelijk je theorie-examen te halen.

 

Alles wat je hebt geleerd kun je direct in de praktijk gebruiken waardoor je de verschillende verkeerssituaties beter en sneller herkent. Het kan het aantal lessen dat je nodigt hebt verminderen. Uiteindelijk maak je het jezelf dus makkelijker. Het is echter niet verplicht om in het bezit te zijn van een theoriecertificaat voor de eerste praktijkles.

Theorie compleet € 72,50

Dit pakket bestaat uit het theorieboek inclusief 15 uur internet examentraining. Je thuis goed voorbereiden op je CBR theorie-examen doe je met dit professionele alles in 1 pakket.

Leuk om te krijgen, leuk om te geven.
Mededeling inzake coronavirus

Beste leerlingen, beste ouders,

Zoals gemeld in de persconferentie van dinsdag 23 februari mogen ‘we’ gelukkig vanaf woensdag 3 maart weer rijles gaan geven! Wederom zijn wij allen verplicht tot het dragen van ‘neus-mondkapjes en/of handschoenen’. Uiteraard stellen wij ook nu weer voorafgaand aan de rijles 2 controlevragen:

1. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of klachten van benauwdheid?

Wees eerlijk tegenover jezelf, maar ook tegenover ons, i.v.m. mogelijk besmettingsgevaar. Bij twijfel annuleer de les graag op tijd. Mochten wij twijfel hebben tijdens de les dan breken deze af en dan wordt de les ook in rekening gebracht. Aangezien wij sinds 15 december geen toetsen en examens hebben gehad krijgen die leerlingen die een afspraak hadden staan bij het CBR voorrang in de planning!

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Rijschool Alexander
+